top of page
  • Skribentens bildÅlands Skogsindustrier

Kom och jobba hos oss!

VIRKESINKÖPARE

Kom och jobba hos oss! Vi söker en Virkesinköpare till vår

skogsavdelning i Godby på Åland!


Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med stort ansvar och utmanande arbetsuppgifter. Som virkesinköpare ska du motiveras av att göra affärer eftersom du har en viktig roll i råvaruanskaffningen. Arbetet innebär i huvudsak inköp av virke på rot och leverans, drivningsplanering, skoglig rådgivning samt utveckling av skogsavdelningen tillsammans med de övriga inköparna i teamet.

Du ska trivas med att ha tät kontakt med skogsägarna och entreprenörerna, vårda befintliga relationer och samtidigt självständigt skapa nya kontakter. Arbetet består av både fältarbete och administrativa uppgifter.


För att du skall kunna bygga upp ett bra förtroende gentemot skogsägare bör du ha en skoglig utbildning (som t.ex. skogsbruksingenjör YH) och/eller några års skoglig yrkeserfarenhet. Du behöver trivas med att jobba strukturerat, administrativt och självständigt.


I denna rekrytering samarbetar vi med Mercuri Urval. Skicka ditt CV och personlig ansökan via www.mercuriurval.com ref.nr. FI-180101 senast den 29 april.

För ytterligare information vänligen kontakta hos Mercuri Urval Sally Ahlblad tel +358 50 555 3288 e-post sally.ahlblad@mercuriurval.com eller Marcus Jensen tel +358 40 551 7741 e-post marcus.jensen@mercuriurval.com.


Länk till söksida:




Ålands Skogsindustrier Ab är ett privatägt företag som bedriver förädling av skogsprodukter. Vi är ca 42 anställda och har en omsättning på ca 18,6 m€. Under år 2023 köpte vi ca 206.000 kubikmeter virke som vi huvudsakligen förädlade vid våra anläggningar i Godby och Önningeby på Åland. Våra huvudprodukter är sågade varor, råvaror till cellulosaindustrin och bioenergi. Våra huvudsakliga marknadsområden är Åland, övriga Finland, Sverige, Baltikum och Belgien.



98 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page