Kom och jobba hos oss!

Truckförare


Till vårt sågverk i Godby söker vi en förare till vår 10 tons brädgårdstruck. Arbetet består främst av att förflytta virkespaket till och från såg, torkar, justerverk samt hyvel. Föraren av brädgårdstrucken lastar även lastbilar med virke samt har ordning på lagret. Arbetet utförs i huvudsak i ett skift dagtid.


Egenskaper


Vi söker en flexibel och ansvarsfull person, gärna med tidigare erfarenhet av att köra motviktstruck eller andra tunga maskiner. Du ska kunna ta egna beslut och ha förmåga att planera ditt arbete självständigt utgående från givna direktiv. Du är van att arbeta i ett högt tempo, har god känsla för ordning och reda samt har lätt för att samarbeta med dina kollegor.


Tjänsten är ett vikariat fram till 30 september 2023 med möjlighet till förlängning och kommer att tillsättas omgående.


Ansökan inklusive CV skickas till Daniel Sundblom daniel.sundblom@skogsindustrier.ax Urval och intervjuer sker fortlöpande, vänta inte med din ansökan! Sista ansökningsdag är 20.9.2022.


Har du frågor? Kontakta produktionschef Daniel Sundblom tel. 0457 3500301.Ålands Skogsindustrier Ab är att privatägt företag som bedriver förädling av skogsprodukter. Vi är ca 40 anställda och har en omsättning på ca 18 milj. euro. Under 2021 köpte vi in ca 277.000 m3 virke som vi huvudsakligen förädlade vid våra anläggningar i Godby och Önningeby på Åland. Våra huvudprodukter är sågade varor, råvaror till cellulosaindustrin och bioenergi. Våra huvudsakliga marknadsområden är Åland, övriga Finland, Sverige, Tyskland och Belgien.


71 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla